Verkleden

Het maken van verkleedkleren is voor mij begonnen toen ik voor mijn kinderdansgroepen als jaarafsluiting een voorstelling gaf.
Zo’n voorstelling is natuurlijk ‘echter’ en leuker als je een kostuum aan mag en die moesten dus worden gemaakt. Dit resulteerde in een enorme collectie kinderkostuums die ik voor het grootste gedeelte zelf heb gemaakt.

Toen ik zelf kinderen kreeg ben ik ook regelmatig achter de naaimachine gekropen om verkleedkleren voor hen te maken. Enerzijds omdat ik het leuk vind om dingen zelf te maken en te ontwerpen. Anderzijds omdat ik het aanbod in winkels vaak niet mooi en van slechte kwaliteit vind.

Een aparte sectie binnen de verkleedkleren zijn mijn wol-vilten maskers. De eerste maskers die ik ooit maakte waren als traktatie voor mijn oudste op de peuterschool. Sindsdien heb ik er heel veel verkocht en komen er ook steeds nieuwe modellen bij.

In mijn webshop kun je alle maskers en diademen vinden die ik ontworpen heb. Ik heb echter ook regelmatig maskers op verzoek gemaakt, dus als je speciale wensen hebt wat betreft model of kleur kun je altijd contact met me opnemen.


Veel van de verkleedkleren maak ik op verzoek en op maat. Ben je op zoek naar iets speciaals? Ik denk graag met je mee!

info@kinderschatten.com

(0)