Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle gesloten overeenkomsten. Vermeldingen van prijzen, kleuren en materialen in offertes of overeenkomsten geschieden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, te allen tijde onder voorbehoud.

Totstandkoming overeenkomst

Een koopovereenkomst komt eerst tot stand door verzending van de opdrachtbevestiging door Kinderschatten aan de wederpartij, naar aanleiding van een door de wederpartij gedane bestelling/ verzoek. De opdrachtbevestiging geschiedt binnen 72 uur na de bestelling in de vorm van een aan de koper gezonden e-mail.

Slechts de inhoud van die e-mail bindt partijen. Fouten en vergissingen komen geheel voor risico en rekening van de koper.

Prijzen

De op deze website genoemde prijzen (in Euro`s) zijn exclusief 21% BTW i.v.m. de KOR regeling en exclusief verzendkosten tegen de geldige tarieven van DPD? (tenzij anders vermeld). Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Betalingen

Betaling geschiedt voorafgaand aan levering via de website d.m.v. iDeal of Paypal. Eventuele betaling via bankoverschrijving of “Tikkie” kan in overleg.

Levering

De bestelde artikelen worden, mits voorradig en na ontvangst van de betaling, zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 4 werkdagen) verzonden. Wanneer het een op maat gemaakt artikel betreft geldt verzending binnen de vooraf overeengekomen verzendtermijn, deze termijn ligt tussen 1 – 5 weken. Indien er een bepaalde datum is dat u het artikel uiterlijk binnen wenst te hebben dient u dit aan te geven bij de bestelling. In overleg kan ik dan kijken of dat haalbaar is, garanties op leverdata zijn echter niet mogelijk. Na verzending ontvangt u een track-and-trace code tenzij het als brief kan worden verzonden. Er wordt bij de (buitenste) verpakking zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede verzenddozen.

Verzending

Verzendingen binnen Nederland geschieden via PostNL of DPD en zijn voor rekening en risico van de koper. Accepteer nooit beschadigde pakketten; hier kan door Kinderschatten geen garantie op gegeven worden.

Afhalen

Afhalen in Enkhuizen alleen mogelijk na overleg i.v.m. beperkte aanwezigheid.

Herroeping, ruilen en retourneren

U heeft de gelegenheid een artikel binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren, dit uitsluitend na overleg: telefonisch en/of via e-mail. De producten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop te verkeren, d.w.z. originele, onbeschadigde verpakking. U dient ervoor te zorgen dat het artikel in de originele verpakking verpakt is bij retourzending. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen. Als het artikel door mij ontvangen en gecontroleerd is, stort ik het door u betaalde bedrag, excl. 10 euro verzendkosten, terug op uw bankrekening. Uitgesloten van herroeping zijn speciaal op bestelling gemaakte artikelen.

Oneigenlijk gebruik

Ouders en/of verzorgers dienen zorg te dragen voor een juist gebruik van de geleverde artikelen. Schade voortkomend uit onjuist of onzorgvuldig gebruik van artikelen is niet op Kinderschatten te verhalen, dit geldt ook voor producten waarbij vermeldt staat dat zij geschikt zijn voor baby’s.

Aansprakelijkheid

Kinderschatten is niet aansprakelijk voor schade, in de ruimste zin van het woord, bij de klant, tenzij deze schade is veroorzaakt door grove schuld of opzet van Kinderschatten.

Afwijkingen

Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de getoonde kleuren niet voor 100% gegarandeerd worden. Ook kunnen er verschillen zijn tussen de afgebeelde versies en de uiteindelijke leveringen omdat het handwerk betreft en er afwijkingen kunnen zijn in de gebruikte materialen. Retourneren op kleurafwijking of verschillen in afwerking kunnen derhalve niet geaccepteerd worden, ik vraag uw begrip hiervoor.

Vestiging

Kinderschatten is gevestigd in Enkhuizen en geregistreerd onder KvK nummer 81719000,

Email: info@kinderschatten.com

(0)